NL

First base geeft u slagkracht


Stuur ons uw bericht!
of bel ons: +32 (0)475 594 456

Doe goed

 Uw boodschap de wereld insturen, snel, correct en resultaatgericht. Vanuit morele waarde en waardigheid. Het is ons beroep en onze passie, al ruim 30 jaar.

Het is niet evident om bij te blijven in de snel veranderende en o zo drukke wereld van communicatie. Goede ideeën en betrouwbare partners voor uw projecten, teksten en vertalingen zijn daarbij goud waard.

Netwerken en overlappende cirkels van beïnvloeding nemen de plaats in van traditionele media. Mediarelaties,  contacten met opinieleiders en eigen kanalen opzetten, samen met een actief, betrokken publiek, daar draait het om.

Vertaal professioneel, genereer vier maal meer impact

Wij leggen voor u vlot de brug tussen meerdere talen.
Naast vertalingen tussen Nederlands, Frans en Engels coördineren we voor u met ons netwerk van vertalers uw vertaalslag naar een reeks andere talen.

Daarbij stemmen we de inhoud en het taalgebruik af op de lokale markt. Het verdient zichzelf dubbel en dik terug. Neem eens een kijkje in ‘Vertalen een kwestie van kwaliteit‘, dat zet u alvast op de juiste weg.

We zijn van vele markten thuis, van banken en verzekeraars tot industrie en IT, van logistiek en retail tot HR, media, overheden en ngo’s. Als copywriter, vertaler, project manager en gedreven communicatieadviseur kunnen we uw projecten mee uitwerken.

AANGENAAM KENNISMAKEN

Hebt u een dringende vertaling nodig? Zoekt u een ervaren freelance communicatieadviseur? Geef ons een seintje en dan maken we snel kennis. Samen vinden we zeker een gepaste oplossing voor uw vragen.

team@firstbase.be
+32 (0)475 594 456

Foto:'Een mooie zaterdag in Central Park' - © First base

Advertisement